Tuotteet

Valmistamme hammaspyörävaihteita erilaisiin kuljetuskalustoihin ja voimansiirron tarpeisiin. Valmistamme myös nopeasti hammaspyöriä rikkoutuneen mallin tai kuvan mukaan. Probleemanahan on aika usein, että ”hammassärky” pysäyttää tuotannon.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiin sopiva hammaspyörävaihde, lyhyellä toimitusajalla.

Tuotteemme

Suunnanvaihtajat

phoca thumb m Hp1vinoViistolla hammastuksella, pyörimissuunta vaihtuu. Suunnanvaihtajia saa erilaisilla akseleilla, läpimenolla ja eri kiinnitysvaihtoehdoilla.

Lue lisää

 

Nopeudenmuuntimet

phoca thumb m HP2x2vinoViistolla hammastuksella, pyörimissuunta pysyy samana. Nopeudenmuuntimia saa erilaisilla akseleilla, läpimenolla ja eri kiinnitysvaihtoehdoilla.

Lue lisää

 

Hydraulipumpun vaihteet

phoca thumb m Hp5y13pa33pkovinolaipallaViistolla hammastuksella, vaihteet suoralla sovituksella hydraulipumpuille. Käytetään esim. moottorin kierrosten alentamiseen polttoainenne säästämiseksi. Vaihtoehtoja löytyy erilaisille pumpuille.

Lue lisää

 

Hydraulimoottorikäyttöiset vaihteet

phoca thumb m 56141mvinoVaihteet hydraulimoottorin sovituksella erilaisiin käyttötarjoituksiin. Vaijerivaihtolavoihin, hiekkakasettiyhdistelmiin jne.

Lue lisää

 

Hydrauliveto

phoca thumb m hp38pt32pkovinoViistolla hammastuksella. Vaihteet on tarkoitettu vetäviin perävaunuihin, joissa veto toteutetaan hydraulisesti. Käytetään pääasiassa silloin, kun traktorissa ei ole ajovoimanottoa. Tällä kokoonpanolla on mahdollista myös peruuttaminen ilman ajovoimanottoa, joka on vaikeampi toteuttaa mekaanisesti. Vaihteet on varustettu kytkimellä. jolla saadaan veto päälle ja vapautettua maantieajoa varten.

Lue lisää

 

Planeettavaihteet, tarvikkeet

phoca thumb m ScaniajasisulaippaKardaaninlaipat, lisäöljykytkimet, jne.

Lue lisää